• 55 95 00 96
toppbilde


Lagring av flyttelass

Trenger du et sted å lagre flyttelasset ditt? Vi kan tilby lagring av flyttelasset for en kortere eller lengre periode. Vi har tørt oppvarmet lager der ditt flyttelass står trygt i et eget avlukket rom.

Hos oss får du din egen lagerbod, som kun du disponerer. Vi har lagerlokaler i Salhus og i Håkonshella. Bodene har ulik størrelse, men de fleste er på 15 m3 (2,4 m x 2,4 m x 2,6). Disse leies ut på månedsbasis.

Ofte kan det være litt tid mellom flyttedatoene og man trenger da et sted å oppbevare flyttelasset sitt. Noen benytter seg også av midlertidig lagring for å gjøre huset klart til salg, ofte anbefaler eiendomsmegleren å rydde bort personlige gjenstander og bilder, rydde rom og holde møbler og innredning til et minimum og da trenger man et sted å lagre dette.

Kanskje har man et renoveringsprosjekt og trenger et oppbevaringssted i mellomtiden. Det å planlegge og pakke ut i et nytt hjem tar også tid. Når man omsider har kommet seg i nytt hus kan det være vanskelig å bestemme seg for hvordan du skal ordne og organisere alle eiendelene dine, spesielt når det er esker, dekorasjoner og møbler overalt. I stedet for å skynde deg gjennom denne prosessen og bo i esker i månedsvis, gir kortsiktig lagring deg en mindre rotete og en mer stressfri utpakkingsstrategi. I stedet for å gjøre alt på en gang kan du planlegge nøyaktig hvordan du vil organisere og ordne møbler i hvert rom og ta utpakkingen i etapper. Det kan også gi deg litt innsikt i hvilke elementer du ikke lenger vil beholde.

Ta kontakt med oss for priser
Ta kontakt med oss for priser
Kontakt oss

Har du spørsmål om våre tjenester?
Ring oss på 55 95 00 96
eller Send oss en melding i skjemaet under

Vennligst skriv en melding

Vennligs fyll inn navn

Vennligst fyll inn telefonnummer

Vennligst fyll inn epost

Vennligst fyll inn bobmedlemsnummer