• 55 95 00 96
toppbilde

Flyttevask

Vi utfører alt innen renhold!

  • Hovedrengjøring / Nedvask
  • Vinduspuss
  • Daglig renhold ved bedrifter og private
  • Byggvask
  • Oppskuring og boning

Ved flytting vasker vi ut Deres leilighet / hus i henhold til gjeldende regler.
Gode referanser – Gode priser !


FLYTTEVASK

Rengjøring av eiendommen er en viktig del av flyttingen, men det er tidskrevende og blir ofte sett på som et ork hvis man skal ta den jobben selv. Selv om det kan være et slitsomt og stressende moment er det en nødvendighet. Det kan også spare deg for penger ved eventuell klaging av ny huseier senere om det ikke er gjort rent. Man er som selger pliktig ifølge loven å ha ryddet og vasket boligen og eiendommen skal generelt være ryddet.

Viser til lovdata § 2-2.Klargjering for overtaking som viser hva som må gjøres. Den sier: Når kjøparen overtek bruken av eigedomen, skal romma vere rydda og reingjorte. Eigedomen skal også elles vere rydda.

https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1992-07-03-93/KAPITTEL_2#%C2%A72-2

Man har lov å ta flyttevasken selv, loven sier ikke noe om hvem som skal gjøre det. Det den sier er hvordan boligen skal være når den blir overlevert. Det betyr at du som selger fint kan ta flyttevasken selv. Men de samme standardene gjelder for selger som for profesjonelle rengjøringsbyråer. Ønsker du derimot å få jobben gjort kan vi hjelpe deg med dette. Vi utfører alt innen rengjøring.

Dersom du skal ta flyttevasken selv, gi deg selv nok tid til å fullføre det. Nedvask tar tid! For å hjelpe deg med å forberede deg på oppgaven med å rengjøre før flyttingen, deler vi våre beste tips og triks for å gjøre jobben litt enklere.

GODE TIPS TIL FLYTTEVASK:

1.Før du begynner selve vaskingen starter du med å tørke støv av tak, vegger og gulv. Begynn med taket og jobb deg nedover.

2.Det beste for å unngå at tak og vegger blir skjoldete er å bruke tørrmopp. Men dersom veggene er møkkete skal det vaskes (her bør du undersøke litt hva som egner seg av rengjøringsmidler og hvordan det anbefales å utføre det for å unngå skjolder).

3.Komfyr, kjøkkenviften, kjøleskap, badekar og lignende som kan flyttes på skal det vaskes bak.
Et par dager i forveien er det lurt å tine kjøleskapet dersom det er noe du skal ta med deg videre, fjern matrester fra kjøleskap og diverse kjøkkenapparater. Det å flytte kjøleskap/fryser som ikke er tint på forhånd kan bli grisete og skaper bare irritasjon.
Det kan også ta litt tid å flytte tunge kjøkkenredskaper og for å unngå å vaske disse idet du holder på med selve flyttingen er det lurt å rengjøre disse et par dager i forveien. Dette gjør prosessen enklere og reduserer forsinkelser.

4.Hvitevarer som skal stå igjen skal vaskes grundig.

5.Alle flater skal rengjøres

6.Skap og skuffer skal vaskes på innsiden og utsiden

7.Luftventiler skal være renset, og alle sluker skal rengjøres. Eks badekar, dusj osv.

8.Vinduer skal pusses både utvendig og innvendig.

9.Peis skal tømmes for sot og kostes.

10. Rydde uteområder. Boder, garasje og balkong/terrasse skal også ryddes og feies.

 Håper dette var til hjelp, vi ønsker dere lykke til!


Kontakt oss

Har du spørsmål om våre tjenester?
Ring oss på 55 95 00 96
eller Send oss en melding i skjemaet under

Vennligst skriv en melding

Vennligs fyll inn navn

Vennligst fyll inn telefonnummer

Vennligst fyll inn epost

Vennligst fyll inn bobmedlemsnummer